A.C.T. Social er et af de første danske transparente modebrands, der forpligter sig til at mindske modebranchens aftryk på miljøet.

Med vores innovative måde at tænke og drive en modevirksomhed på er vores mission at ændre den måde, folk tænker, forbruger og agerer. På denne måde sigter vi mod at opfylde nutidens behov uden at gå på kompromis med fremtidige generationers vilkår. 

Et tøjmærke kan aldrig være 100% bæredygtigt – og det er A.C.T. Social heller ikke. Produktionen af et nyt stykke tøj vil nemlig altid tappe fra jordens ressourcer, uanset hvordan det laves. Men mode ér bare en del af vores verden, og i stedet for at benægte det, tilbyder vi æstetiske styles uden udløbsdato til kvalitetsbevidste mænd, mens vi forpligter os til konstant at minimere vores sociale og miljømæssige aftryk. Samtidigt er vi åbne omkring, hvordan vores produkter er produceret, så du altid ved, præcist hvad du køber. Vi tror på, at vi i fællesskab kan revolutionere modebranchen, men vi har brug for dig! Gennem vores sociale community, vil vi kontinuerligt inspirere og blive inspireret til konstant at blive bedre. Du har nemlig retten til at vælge hvordan du vil forbruge, og vores mission er at give dig de bedste forudsætninger for at træffe et bevidst valg.


A.C.T. Social vil gøre det nemt, at shoppe mode med omtanke!

Vores kollektioner består af sæsonløse klassikere, der er produceret med de højeste standarder inden for en fair produktion og langtidsholdbar kvalitet. Vores mål er at skabe den ultimative capsule wardrobe, der ikke går på kompromis med din komfort og stil – eller vores planet.  

Når du vælger højere kvalitet og fokus på bæredygtighed, bør du ikke behøve at gå på kompromis med æstetik. Derfor er looket i vores kollektioner inspireret af den skandinaviske enkelhed, der er både stilet og tidsløs. Alle vores produkter er skabt uden en udløbsdato, både når vi snakker kvalitet og stil, og designet på principperne omkring en capsule wardrobe med klassiske produkter, du har lyst til at bruge igen og igen.

Med A.C.T. Social håber vi at gøre det nemt at shoppe mode med omtanke.

Social Animal Club

‎‎En vision for en bedre fremtid

En gennemsigtig forretningsmodel

En gennemsigtig forretningsmodel

Transparens er en kerneværdi for os – for kun ved at være transparente kan vi give dig en reel mulighed for at træffe bevidste shoppingvalg. Når du shopper A.C.T. Social ved du altid præcist, hvad du køber.

En fair produktion

Der ligger timevis af research og besøg hos forskellige leverandører og fabrikker bag vores kollektion. Vi har udvalgt hvert enkelt materiale baseret på komfort, klimaaftryk og holdbarhed.

En vision om en bedre fremtid

Nutidens modeindustri skader vores planet i stigende grad, og vi er nødt til at tage A.C.T.ion nu! For at stoppe de miljømæssige konsekvenser af fast-Fashion, er hele branchen nødt til at ændre sig drastisk.