Transparens er en kerneværdi for os – for kun ved at være transparente kan vi give dig en reel mulighed for at træffe bevidste shoppingvalg. Derfor vil du altid kunne finde information om, hvordan vi har skaffet råmaterialerne til vores produkter og grundlaget for valget af materialer. Når du shopper A.C.T. Social ved du altid præcist, hvad du køber.

Derudover stræber vi efter at være så åbne som muligt om, hvordan vi driver vores forretning, og hvordan vi arbejder hen imod at skabe et mere bæredygtigt brand i alle aspekter.

Vores tilgang til en mere ansvarlig virksomhed består af tre søjler: økonomisk, miljømæssig og social - bedre kendt som profitplanet og people.

Profit

Et brand med omtanke kræver en sund og profitabel forretningsmodel. Vi prissætter derfor vores produkter, så du ikke betaler mere end nødvendigt for god kvalitet, men nok til at vi på rimelig vis kan støtte vores samarbejdspartnere, skaffe vores materialer på mere bæredygtig vis og bygge en forretning, der kan opretholde sig selv.  

Planet

Jordens ressourcer er under pres på grund af øget forbrug og en voksende befolkning. De tilgængelige ressourcer er ikke ubegrænsede, og vi skal A.C.T. ansvarligt ved at gå fra en tage, gøre, bortskaffe måde at tænke på, til en reducere, genbruge og genbruge adfærd. For os betyder det,at vi hele tiden skal forbedre vores forretningsmodel for at minimere vores miljøpåvirkning. Vores nuværende indsats består af en 100% økologisk kollektion for at spare vandressourcer og en produktion, der ligger tæt på vores slutforbruger, hvilket sparer transport. For at imødekomme behovet for en bedre genbrugsadfærd tilbyder vi desuden 20% rabat på det næste køb til alle, der sender deres brugte A.C.T. Social varer tilbage til os, så kan vi nemlig sørge for, at tøjet ikke går til spilde.

PEOPLE

En persons ændring af adfærd alene vil ikke redde vores planet. Vi ville elske for folk til A.C T som en del af vores samfund - at gøre et bevidst valg af forbrugsadfærd, samt at være en del af en social bevægelse, der hjælper med at løse de udfordringer, der ligger forude for menneskeheden. Det er svært at vide med sikkerhed, hvilke bevidste valg der er de mest bæredygtige, men vi er forpligtet til at inspirere og hjælpe folk A.C.T. på den bedst mulige måde.